Inspira BVBA

488

Beheer

Contactgegevens

Inspira BVBA
Agnetendal 17
2370 Arendonk
   +32 14724635
   http://www.inspira.be
Contactpersoon
Robby Borgmans
Deze gegevens aanpassen?

Informatie

Als bedrijf heb je enkele belangrijke internet projecten, waarbij je hulp kan gebruiken van een ervaren programmeur, dan ben je bij Inspira bvba aan het juiste adres.
Niet alleen met know-how maar ook bij het op punt stellen van automatisatie kan Robby Borgmans je begeleiden.
Inspira bvba gevestigd in Arendonk (de Kempen) bezit een doorgedreven kennis PHP, biedt object georienteerde programmatie aan en werkt volgens het MVC (model view controller) principe.
Als mede-oprichter van B-Sign, Robarov en Sport Select heeft hij ook voldoende praktische ervaring en weet hij wat er primeert in het bedrijf.

Ik werk als programmeur of consultant op freelance basis, volgens af te spreken termijnen. Dit kan per maand, week of zelfs één dag per week. De ontwikkeling van website, webshops of internet applicaties kunnen in regie uitgevoerd worden ofwel op project basis met een vooraf vastgelegde prijs.

SEO service
Niemand hoeft overtuigd te worden van het feit dat je website veel bezoekers moet krijgen om succesvol te zijn op het internet.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is daarom een heel belangrijk aspect in het opleveren van je website. Inspira bvba kent de geheimen van een goede website.
Het vraagt veel energie en tijd waarbij de inhoud en opbouw van de website heel belangrijk is.
Bij elke website, zorgen we voor een optimale toegankelijheid, zowel technisch als inhoudelijk leesbaar is voor de zoekmachines.

Wij geven graag advies als je vragen hebt hierover.


Afbeeldingen

Bedrijfssector

  • Internetdiensten
  • Webdesign